آشنایی با خواص تخم شربتی

تخم شربتی دانه های کوچک سیاه و سفید رنگی است که از گیاهی با نام سالویا هیسپانیکا تولید شده و خواص فراوانی دارد. با ما همراه باشید تا بیشتر با خواص تخم شربتی آشنا شوید:
1- تخم شربتی منبع غنی فیبر است.
فیبر موجود در تخم شربتی، باعث ایجاد حس سیری کاذب شده و نیاز به خوردن غذا نیز کمتر می شود. در واقع، این دانه ها با ایجاد سیری زودهنگام مانع از پرخوری می شوند. علاوه بر این، فیبر موجود در تخم شربتی به هضم غذا کمک کرده و برای سلامت سیستم گوارش مفید می باشد.
2- تخم شربتی حاوی امگا 3 می باشد.
هرچند مقدار امگا 3 تخم شربتی نسبت به مقادیر موجود در روغن ماهی بسیار کمتر می باشد، اما برای کسانی که در رژیم غذایی خود از ماهی استفاده نمی کنند بسیار مفید به نظر می رسد. امگا 3 ضد التهاب بوده و بر سلامت مغز و قلب اثرات مفیدی دارد. برخی تحقیقات نشان داده است که این دانه ممکن است برای بیماران چاقی که مبتلا به دیابت نوع ۲ هستند، مفید باشد.
3- دانه های تخم شربتی، منبع غنی پروتئین گیاهی محسوب می شود.
متخصصان تغذیه بر این باورند که، گنجاندن تخم شربتی به خصوص در رژیم گیاهخواران به دلیل پروتئین بالا بسیار ضروری می باشد.
4- تخم شربتی حاوی مواد معدنی مانند کلسیم، منیزیم ومنیزیم است.
این عناصر در ساخت و عملکرد درست آنزیم ها مؤثر هستند. از آنجا که این دانه ها حاوی کلسیم و سایر مواد معدنی شناخته شده هستند، لذا بر سلامت استخوان ها موثرند. ۲۵ گرم دانه چیا حاوی ۱۵۷ میلی گرم کلسیم است که از این بابت، یک منبع مهم کلسیم محسوب می شود.