لطفا گوشی را در حالت عمودی به دست بگیرید

بادام عسلی (سوهان عسلی)

....

محصولات مورد نیاز:

طرز تهیه بادام عسلی (سوهان عسلی)

سوهان عسلی یکی از شیرینی های پر طرفدار، مخصوصا در عید نوروز به حساب می آید. این نوع شیرینی معمولا با انواع دانه های روغنی (گردو، بادام، فندوق و ...) تهیه می شود. در این دستور غذا نوعی سوهان عسلی با بادام را برایتان آورده ایم. طرز تهیه بادام عسلی راحت بوده و در عین حال، به واسطه طعم شیرین عسل و پودر چیلی طعم متفاوت و دلنشینی دارد. برای نگهداری آن هم حتما از ظروف در بسته استفاده کنید تا چندین روز تازه و خوش طعم باقی بماند.

مواد لازم:


بادام خام 1 ونیم پیمانه

شکر 1 ق.غ.

عسل سحر ½ ق.غ.

پودر چیلی ½ ق.غ.

زیره سبز ¼ ق.چ.

نمک ¼ ق.چ.


زمان تهیه: 20 دقیقه

طرز تهیه:

یک ورق کاغذ شیرینی پزی را پهن کنید. بادام ها را داخل یک ماهیتابه نچسب ریخته و روی حرارت ملایم به مدت 6 دقیقه یا تا زمانی که کمی برشته شوند، تفت دهید. در این مدت بادام ها را مرتب هم بزنید تا به خوبی تفت داده شوند. عسل سحر، پودر چیلی، زیره سبز، شکر و نمک را داخل یک پیاله ریخته و به خوبی با هم مخلوط کنید و به مدت 30 ثانیه داخل ماکروویو قرار دهید. این مخلوط را به بادام ها اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه روی حرارت قرار داده و هم بزنید تا حسابی با هم ترکیب شوند. در نهایت بادام ها را روی کاغذ شیرینی که پهن کرده بودید ریخته و 10 دقیقه اجازه دهید تا خشک شوند. یادتان باشد بادام ها روی هم ریخته نشوند تا به خوبی خشک شوند.

به همین راحتی یک شیرینی سالم و خوشمزه تهیه شد. از خوردن این سوهان بادام عسلی لذت ببرید.

آموزش تصویری طرز تهیه بادام عسلی