لطفا گوشی را در حالت عمودی به دست بگیرید

به روش مکزیکی ها سالسا درست کنید.

....

محصولات مورد نیاز:

طرز تهیه سس سالسا با استفاده از سس هالوپینو

سس سالسا یک چاشنی خوشمزه است که آسان پخت شده و نیاز به مواد اولیه زیادی ندارد. این سس مکزیکی را می توانید کنار برخی غذاها و به خصوص تردیلا در دورهمی هایتان میل کنید.

مواد لازم: (مناسب برای 4 نفر)


گوجه فرنگی  متوسط 9 عدد

سس هالوپینای سحر

سیر با پوست 2 حبه

پیاز سفید بزرگ 1 عدد

نمک به میزان لازم


زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه:

در مرحله اول لازم است فر را با دمای 170 درجه گرم نمایید. سپس تخم های داخل گوجه فرنگی را جدا کرده و آن ها را خرد کنید.

بعد از گرم شدن فر، گوجه فرنگی ها را به همراه پیاز و سیر در سینی فر گذاشته و داخل فر قرار دهید. به مدت 7 دقیقه صبر کنید تا گوجه ها کبابی شوند. سپس سینی فر را بیرون آورده در کنار قرار دهید تا مواد خنک شوند.  بعد از خنک شدن مواد، پوست سیر و گوجه ها را جدا کنید و داخل غذاساز بریزید تا کاملا له شده و مخلوط شوند. سپس سس هالوپینای سحر را به مواد داخل غذاساز اضافه کنید.

پیاز و نمک را نیز داخل غذاساز بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید. سس سالسا آماده شد اما اگر خواستید می توانید کمی آب به آن اضافه کنید تا رقیق تر شود.

نوش جان!