به روش مکزیکی ها سالسا درست کنید.

طرز تهیه سس سالسا با استفاده از سس هالوپینو
سس سالسا یک چاشنی خوشمزه است که آسان پخت شده و نیاز به مواد اولیه زیادی ندارد. این سس مکزیکی را می توانید کنار برخی غذاها و به خصوص تردیلا در دورهمی هایتان میل کنید.
مواد لازم: (مناسب برای 4 نفر)
گوجه فرنگی متوسط 9 عدد
سس هالوپینای سحر
سیر با پوست 2 حبه
پیاز سفید بزرگ 1 عدد
نمک به میزان لازم
زمان تهیه: 40 دقیقه
طرز تهیه:
در مرحله اول لازم است فر را با دمای 170 درجه گرم نمایید. سپس تخم های داخل گوجه فرنگی را جدا کرده و آن ها را خرد کنید.
بعد از گرم شدن فر، گوجه فرنگی ها را به همراه پیاز و سیر در سینی فر گذاشته و داخل فر قرار دهید. به مدت 7 دقیقه صبر کنید تا گوجه ها کبابی شوند. سپس سینی فر را بیرون آورده در کنار قرار دهید تا مواد خنک شوند. بعد از خنک شدن مواد، پوست سیر و گوجه ها را جدا کنید و داخل غذاساز بریزید تا کاملا له شده و مخلوط شوند. سپس سس هالوپینای سحر را به مواد داخل غذاساز اضافه کنید.
پیاز و نمک را نیز داخل غذاساز بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید. سس سالسا آماده شد اما اگر خواستید می توانید کمی آب به آن اضافه کنید تا رقیق تر شود.
نوش جان!