زیتون پرورده خانگی به روش گیلانی

طرز تهیه زیتون پرورده خانگی
زیتون پرورده یکی از چاشنی های محبوب کنار غذاست. اگر شما هم جزء طرفداران این چاشنی خوشمزه هستید با ما همراه باشید زیرا، طرز تهیه زیتون پرورده را به روش اصیل گیلانی برایتان آورده ایم.
مواد لازم:
زیتون شور سحر 0.5 کیلو
سیر تازه یک گل کامل
پودر گردو 1 پیمانه
رب انار سحر 1 ق.غ.
گلپر 1 ق.چ.
آب انار 1/4 پیمانه
دانه انار 3 ق.غ. (در صورت تمایل)
آب نارنج 1 ق.غ.
چوچاق 1 ق.غ. (در صورت عدم دسترسی می توانید از دلار شمال یا ترکیب گشنیز 1 ق.غ. و نعناع 1 ق.چ. استفاده کنید)
نمک به میزان لازم
طرز تهیه زیتون پرورده خانگی:
ابتدا همه مواد را داخل یک کاسه بزرگ ریخته (به جز زیتون و گردو) و حسابی با هم مخلوط کنید. زیتون شور سحر را با پودر گردو داخل مواد ریخته و به خوبی با هم مخلوط کنید.
در صورتی که از زیتون شور سحر استفاده می کنید، در پایان کار بسته به ذائقه تان مقداری نمک را در به این مواد اضافه کنید. بعد از اماده شدن حتما داخل ظرف در بسته داخل یخچال نگهداری کنید.
از طعم بی نظیر این زیتون پرورده لذت ببرید.