ساندویچ سالاد مرغ

طرز تهیه ساندویچ سالاد مرغ
یکی از ساندویچ های خوشمزه که تقریبا همه سنین آن را دوست دارند ساندویچ سالاد مرغ می باشد. اما برای تهیه یک ساندویچ مرغ آن چه مهم است، استفاده از مواد تازه و طریقه طعم دار کردن مواد می باشد. با این دستور پخت با ترکیب مواد مختلف از جمله سیب ترش و کرفس مزه ای متفاوت و به یاد ماندنی را تجربه خواهید کرد. در ادامه با طرز تهیه این ساندویچ سالاد مرغ آشنا خواهیم شد. با ما همراه باشید.
مواد لازم: (مناسب برای 4 نفر)
سینه مرغ بدون پوست 3 عدد
لیمو ترش 6 تکه حلقه شده
شوید 1 دسته
سیب ترش 1 عدد خرد شده
پیاز قرمز ریز شده ½ عدد
ساقه کرفس 2 عدد خرد شده
سس مایونز کم چرب سحر 2/3 پیمانه
سس خردل 1/4 پیمانه
سرکه قرمز 1 ق.غ.
نمک و فلفل به مقدار لازم
نان باگت
کاهو
زمان تهیه: 35 دقیقه
طرز تهیه:
در یک ظرف بزرگ، تکه های سینه مرغ را به صورت یک لایه قرار دهید. لیموهای حلقه شده و مقداری از شوید را روی آن قرار داده و در آخر روی آن ها بریزید تا سطح مواد را در بر بگیرد. مواد را روی شعله گذاشته و اجازه دهید تا آب به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کرده و به مدت 10 دقیقه بگذارید تا سینه مرغ پخته شود. به مدت 10 دقیقه مواد را کنار بگذارید و سپس به قطعات کوچک 2.5 سانتی متری تکه کنید. در یک کاسه بزرگ سینه مرغ تکه شده، سیب ترش، پیاز و ساقه های کرفس خرد شده را با هم مخلوط کنید. در ظرف دیگری سس مایونز کم چرب سحر، سس خردل و سرکه قرمز را با هم خوب ترکیب کنید و به مقدار نیاز نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. سس را بر روی مرغ و دیگر مواد ریخته و خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. در آخر مقداری شوید خرد شده را روی همه مواد ریخته و با مقداری کاهو داخل نان باگت سرو نمایید.
نوش جان!