شیرینی عسلی مغزدار؛ خوشمزه و راحت

طرز تهیه شیرینی عسلی مغزدار
از عسل در درست کردن بسیاری از شیرینی و کیک ها استفاده می شود. در این دستور غذا، طرز تهیه شیرینی عسلی مغزدار را برای شما آورده ایم. این شیرینی علاوه بر این که بسیار خوش طعم می باشد، خیلی هم سریع اماده می شود.
مواد لازم:
آرد برنج 1 پیمانه
عسل سحر
مغز پسته به میزان لازم
کره ذوب شده 50 گرم
زعفران دم کرده 1 ق.غ.
پودر قند 2 ق.غ.
پودر هل 1/2 ق.چ.
زمان تهیه: حدود 1 ساعت
طرز تهیه:
ابتدا، آرد برنج را با پودر قند و پودر هل داخل یک کاسه متوسط ریخته و با هم مخلوط کنید. زعفران دم کرده را به آن اضافه کرده و هم بزنید. حالا 2 تا 2.5 قاشق غذاخوری از عسل سحر را به مواد اضافه کنید و با قاشق خوب مواد را با هم مخلوط کنید. سپس، با نوک انگشتان مواد را ورز دهید تا در نهایت یک خمیر یک دست و نرم داشته باشید. خمیر را داخل یک کیسه فریزر بگذارید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار داده تا استراحت کند.
حالا کمی از خمیر را بردارید و کف قالب شیرینی پهن کنید. روی خمیر مقداری پودر پسته یا کامل آن را قرار داده و روی آن مقداری خمیر بگذارید. قالب را به مدت 10 تا 15 دقیقه داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. بعد از این که فر را خاموش کردید، اجازه دهید تا شیرینی ها داخل قالب خنک شوند و سپس از آن خارج کرده و داخل ظرف سرو بچینید.