طرز تهیه تارت خرما و مربای زردالو

طرز تهیه تارت خرما و مربای زردالو
آشپزی کردن همیشه لذت بخش است به خصوص زمانی که غذا و شیرینی های خاص و تازه را برای خانوادمان درست می کنیم. یکی از همین شیرینی های خاص که ما در این دستور آورده ایم تارت خرما و زردآلو است. ترکیب طعم شیرین خرما و مزه دلچسب مربای زردآلوی سحر بسیار بی نظیر می شود. ما در آشپزخانه سحر، پیشنهاد می کنیم حتما این تارت خرما را امتحان کنید. همراه ما بمانید.
مواد لازم: (برای مواد میان تارت خرما و زردآلو)
تخم مرغ 2 عدد
مربای زردآلو سحر 2 ق.س.
خرما 15 عدد
پوست پرتقال رنده شده 1/2 ق.چ.
پودر بادام 70 گرم
شکر 4 ق.س.
آرد 3 ق.س.
کره نرم شده 50 گرم
مواد لازم: (برای تارت خرما و زردآلو)
آرد 2 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
کره 100 گرم
شکر 1/2 پیمانه
نمک 1/8 ق.چ.
وانیل 1/8 ق.چ.
زمان تهیه: 1 ساعت
طرز تهیه:
برای یک دست شدن آرد آن را الک کنید و داخل یک کاسه متوسط بریزید. سپس، شکر، وانیل و نمک را هم به آن اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
وسط آرد را کمی گود کنید و تخم مرغ را درون آن بشکنید. حالا کره که از قبل به صورت حبه های ریز کرده اید را به تخم مرغ اضافه کنید و با نوک انگشتان خوب آرد را با تخم مرغ و کره مخلوط کنید. این عمل را تا زمانی که یک خمیر نرم داشته باشید ادامه دهید.
حالا خمیر را داخل یک قالب پهن کنید. دقت کنید که حتما قالب را از قبل چرب کرده باشید. سپس، روی خمیر را بپوشانید و ظرف را کنار بگذارید.
حالا نوبت مواد داخل تارت است. تخم مرغ ها را داخل یک کاسه متوسط بشکنید. شکر، پوست پرتقال، کره نرم شده و پودر بادام را به تخم مرغ اضافه کرده و با همزن برقی خوب با هم مخلوط کنید. در مرحله بعد، 3 قاشق غذاخوری آرد را به مواد اضافه کرده و دوباره با همزن برقی هم بزنید.
مواد را روی خمیر بریزید و با پشت قاشق صاف کنید. حالا، فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار داده و اجازه دهید گرم شود. حالا خرماها را نصف کرده و هسته ها را دربیاورید. خرماها را به هر شکلی که مایل هستید روی مواد قرار دهید و تارت را به مدت 35 دقیقه داخل فر قرار دهید.
بعد از 35 دقیقه تارت خرما را از فر بیرون بیاورید و مربای زردالو سحر را که گرم کرده اید روی تارت قرار داده و دوباره تارت خرما و زردالو را داخل فر قرار دهید تا روی آن طلایی شود.