طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی

طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی
خورش خلال کرمانشاهی بسیار لذیذ و پر طرفدار است. این خورش عطر و طعم فوق العاده ای داشته و با روغن حیوانی کرمانشاهی غذایی بی نظیر است اما اگر امکان تهیه روغن حیوانی را ندارید از کره یا روغن هم میتوان استفاده کرد.
مواد لازم:
گوشت گوساله 300 گرم
خلال بادام 150 گرم
پیاز درشت 1 عدد
لیمو عمانی 2 عدد
رب گوجه فرنگی سحر
گوجه فرنگی رنده شده 1 لیوان
زرشک سیاه 3 ق.غ.
زعفران 3 ق.غ.
نمک، فلفل و زرچوبه به میزان لازم
زمان تهیه: 3 ساعت
طرز تهیه:
ابتدا خلال بادام را داخل مقداری آب ریخته و اجازه دهید تا خیس بخورد. در این فاصله، پیاز را نگینی خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید. گوشت گوساله خرد شده را به پیاز اضافه کرده و کمی سرخ کنید. در ادامه زردچوبه و فلفل را به آن اضافه کرده و در قابلمه را بسته و اجازه دهید تا با هم بپزند.
خلال بادام خیس خورده را با کمی روغن تفت داده و به گوشت که کمی نرم شده اضافه کنید. زعفران آبکرده و لیمو عمانی ها را نیز به گوشت اضافه کنید. 1 قاشق غذاخوری از رب گوجه فرنگی سحر را به همراه گوجه فرنگی رنده شده داخل روغن ریخته و کمی تفت دهید. مخلوط رب گوجه و گوجه فرنگی را به همراه زرشک سیاه داخل گوشت ریخته و اجازه دهید تا همه مواد با هم خوب پخته شوند.
خورش خلال کرمانشاهی به همین راحتی آماده شد. نوش جان کنید.