لطفا گوشی را در حالت عمودی به دست بگیرید

طرز تهیه خورش نخود فرنگی

....

محصولات مورد نیاز:

طرز تهیه خورش نخود فرنگی

خورش نخودفرنگی یا نخود سبز یکی از غذاهای سنتی کشور لبنان و پاکستان می باشد. این خورش خوشمزه در کنار رشته پلو سرو می شود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه خورش نخودفرنگی که سرشار از ویتامین است را با هم ببینیم.

مواد لازم:


گوشت خورشی 500 گرم

پیاز خرد شده 1 عدد

کنسرو نخود سبز سحر

سیر 3 حبه

رب گوجه فرنگی سحر

گشنیز 1 دسته

پودر تخم گشنیز 1/2 ق.چ.

آبغوره به میزان لازم

نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

فلفل سیاه 1/2 ق.چ.


زمان تهیه: 90 دقیقه

طرز تهیه:

گوشت خورشی را به همراه پیاز خرد شده تفت دهید و سپس مقداری روغن، زرچوبه و فلفل سیاه اضافه کرده و همه مواد را با هم کمی تفت دهید. حالا مقداری آب به قابلمه اضافه کرده و اجازه دهید تا گوشت بپزد. مقداری پودر دارچین داخل قابلمه بریزید تا گوشت خوش بو و خوش طعم شود. بعد از این که گوشت پخته شد، کمی نمک به آب گوشت اضافه کنید.

حالا گشنیزها را ساطوری خرد کنید. سیر را با کمی نمک له کرده و هویج را هم خلال کنید. سیر و گشنیز را به همراه مقداری روغن، داخل یک قابلمه ریخته و تفت دهید. مراقب باشید تا سیر و گشنیز نسوزند. در ادامه، هویج را نیز به مواد اضافه کنید و حرارت را کم کرده تا با هم تفت بخورند.

سپس، گوشت را به همراه تمام آب آن به مخلوط هویج، سیر و گشنیز اضافه کنید. یک و نیم پیمانه از کنسرو نخود سبز سحر را به قابلمه اضافه کرده و تا اندازه‌ای روی مواد را آب بریزید تا روی نخودها را پوشش دهد. بعد از این مرحله دو قاشق غذاخوری از رب گوجه فرنگی سحر را به مواد اضافه کرده و اجازه دهید تا خورش خوب جا بیفتد. در آخرین مرحله، مقداری نمک، پودر گشنیز، فلفل و آبغوره را به خورش اضافه کنید. و با رشته پلو نوش جان نمایید.