طرز تهیه سوپ لیموی یوکاتان

طرز تهیه سوپ لیموی یوکاتان
سوپ لیموی یوکاتان یکی از سوپ های خوشمزه است که می توانید به عنوان پیش غذا تهیه کرده و از طعم تند و ترش آن لذت ببرید. سوپ یوکاتان غذای محبوب مکزیکی هاست. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این سوپ را ببینیم.
مواد لازم: (مناسب برای 4 نفر)
آب مرغ 4 پیمانه
میگو پاک شده 450 گرم
فلفل هالوپینا 2 عدد
پیاز متوسط خرد شده 1 عدد
پوست رنده شده لیمو ترش 3 ق.غ.
آب لیمو ترش 3 ق.غ.
سس فلفل هالوپینا سحر
سیر له شده 8 حبه
گشنیز تازه و خرد شده 1/2 پیمانه
دارچین 1 تکه
دانه میخک 4 عدد
زیره 1/2 ق.چ.
نمک به میزان لازم
زمان تهیه: حدود 1 ساعت
طرز تهیه:
ابتدا، آب مرغ را داخل یک قابلمه نسبتا بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس، فلفل هالوپینا را به 4 قسمت تقسیم کرده و دانه های آن را بگیرید. فلفل ها را به همراه پوست لیمو، زیره، دارچین، سیر له شده و میخک به آب مرغ اضافه کنید. اجازه دهید به مدت 20 دقیقه مواد با هم بجوشند. دقت کنید که حرارت شعله زیاد نباشد و در قابلمه را نیز گذاشته باشید.
بعد از 20 دقیقه، مواد داخل قابلمه را درون صافی ریخته و مواد درشت و تفاله ها را از آب سوپ جدا کنید. آب سوپ را دوباره داخل قابلمه بریزید و زیر آن را کم کنید. حالا میگو را به همراه آب لیمو ترش، نمک و 1/4 قاشق غذاخوری سس فلفل هالوپینای سحر به آب مرغ اضافه کنید.
بعد از 3 دقیقه که میگو کمی سفت شد، گشنیز خرد شده را به سوپ لیمو یوکاتان اضافه کرده و سرو نمایید.
نوش جان!