طرز تهیه موساکا؛ غذای یونانی

طرز تهیه موساکا
موساکا یک غذای یونانی است که مواد اصلی آن بادمجان سرخ یا گریل شده و گوشت چرخ کرده می باشد. انواع مختلفی از موساکا وجود دارد که ما یک نوع آن را در این جا آورده ایم. با ما همراه باشید.
مواد لازم: (مناسب برای 4 نفر)
بادمجان 5 عدد
گوشت چرخ کرده 500 گرم
سیب زمینی 2 عدد
رب گوجه فرنگی 1 ق.غ.
گوجه خرد شده 1 پیمانه
فلفل دلمه ای 1 عدد
پیاز 1 عدد
تخم مرغ 3 عدد
سس بشامل به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
زمان تهیه: حدود 1 ساعت
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها را پخته و حلقه حلقه کنید. بادمجان ها را به صورت لایه های دراز برش بزنید. بادمجان ها را درون یک ماهیتابه بریزید و با روغن سرخ کنید. وقتی بادمجان ها سرخ شدند روی دستمال حوله ای گذاشته و روغن اضافی آن ها بکشید.
فر را روشن کنید با 200 درجه سانتیگراد گرم شود. در این فاصله، پیاز را ریز خرد کرده و به همراه سیر خرد شده در روغن سرخ کنید. سپس فلفل دلمه ای خرد شده را داخل ماهیتابه ریخته و کمی تفت دهید. بعد از این که فلفل دلمه ای کمی نرم شد، گوشت چرخ کرده را به مواد اضافه کرده و اجازه دهید تا خوب تفت بخورد. گوشت خرد شده را به مواد اضافه کنید و تفت بدهید تا مواد کمی غلیظ شوند. سپس رب گوجه فرنگی را به همراه نمک و فلفل داخل ماهیتابه ریخته و شعله را روی درجه کم قرار دهید تا آب مواد بخار شده و غلیظ شود.
کف ظرف مورد نظرتان را چرب کنید و یک لایه از بادمجان سرخ شده را کف آن بچینید. روی بادمجان ها را مقداری از سس گوشت بریزید و لایه لایه بادمجان و سس گوشت را داخل ظرف بریزید. دقت کنید آخرین لایه ظرف باید سس گوشت باشد. در آخر هم بر روی سس گوشت سیب زمینی های حلقه شده را قرار دهید. تخم مرغ ها را داخل سس سفید ریخته و مخلوط کنید. سس را روی مواد ریخته و خوب پخش کنید.
سپس روی ظرف را فویل بکشید و داخل فر قرار دهید. بعد از 45 دقیقه روی ظرف را باز کنید و اجازه دهید ظرف چند دقیقه دیگر داخل فر باشد تا روی آن نیز طلایی رنگ شود.
موساکا را می توانید با نان و سبزیجات سرو نمایید.