طرز تهیه موس عسل و زعفران

طرز تهیه موس عسل و زعفران
در این دستور غذا طرز تهیه موس عسل و زعفران را آورده ایم. این موس خوشمزه یک دسر مناسب با طعمی لذیذ است. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
عسل سحر
سفیده تخم مرغ 2 عدد
خامه فرم گرفته 1 پیمانه
پودر زعفران 1/2 ق.چ.
شکر ریز 1 پیمانه
آب جوش 1 ق.چ.
ژلاتین 1 ق.چ.
آب 1 پیمانه
زمان تهیه: 2-3 ساعت
طرز تهیه:
زعفران را به همراه آب جوش داخل یک قابلمه متوسط بریزید و روی حرارت بخار آب قرار دهید. عسل سحر را باز کرده و 2 قاشق سوپخوری به مخلوط آب و زعفران اضافه کنید.
سپس، خامه را به عسل و زعفران اضهفخ کرده و ومواد را با هم مخلوط کنید. در همین زمان دو سفیده تخم مرغ را با دور تند همزن برقی بزنید تا خوب پف کرده و سفید رنگ شود. دقت کنید زمانی زرده آماده شده که اگر کاسه را برگردانید سفیده از کاسه بیرون نریزد. شکر را کم کم و با قاشق به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و با هر قاشق که اضافه کردید، سفیده ها را با همزن به مدت 1 دقیقه هم بزنید تا شکر جذب سفیده شود فوم تخم مرغ براق شود.
در مرحله بعد، ژلاتین را به آب اضافه کنید و روی بخار آب قرار داده تا خوب ذوب شود. ژلاتین آب شده را به خامه اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. با استفاده از لیسک سفیده را به آرامی به خورد خامه میدهیم. موس عسل و زعفران را به ظرف سرو منتقل کرده دو الی سه ساعت در یخچال قرار میدهیم تا دسر ببندد.