طرز تهیه میگو پلو بوشهری

طرز تهیه میگو پلو بوشهری
میگو سرشار از امگا 3 و پروتئین است که در حفظ سلامت بدن بسیار ضروری هستند. از میگو در پخت غذاهای متنوعی استفاده می شود. یکی از این غذاها میگو پلو بوشهری است که ما طرز تهیه آن را در این دستور غذا آورده ایم. میگو پلو بوشهری به خاطر داشتن ادویه کاری طعم بی نظیری دارد که ما پیشنهاد می کنیم حتما امتحان کنید.
مواد لازم: (مناسب برای 4 نفر)
میگو پاک شده 500 گرم
رب گوجه فرنگی سحر
گشنیز خرد شده 100 گرم
شنبلیله خرد شده 50 گرم
سیر 2 حبه
پیاز بزرگ 1 عدد
زعفران به مقدار لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
زنجبیل و ادویه کاری به میزان لازم
تخم گشنیز به میزان لازم
زمان تهیه: 90 دقیقه
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن داخل ماهیتابه ریخته و تفت دهید. گشنیز و شنبلیله خرد شده را به همراه میگوها داخل ماهیتابه ریخته و با روغن خوب تفت دهید. در این مرحله، تمام ادویه ها را به همراه 1 قاشق غذاخوری رب سحر به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. به مدت 8 دقیقه اجازه دهید تا میگوها پخته شوند و سپس زیر گاز را خاموش کنید.
برنجی که از قبل آبکش کرده اید را داخل یک قابلمه بریزید. اما از قبل کف قابلمه را چرب کنید و سیب زمینی یا نان را برای ته دیگ زیر برنج قرار دهید. حالا برنج و میگو را لایه لایه داخل قابلمه بریزید و در آخر در آن را بگذارید تا برنج دم بکشد.
میگو پلو بوشهری آماده شد نوش جان کنید.