طرز تهیه پاستا تند گوجه ای

طرز تهیه پاستا تند گوجه ای
در این دستور آشپزی طرز تهیه یک پاستای بی نظیر را برای شما فراهم کرده ایم. یک غذا پر از مزه های متنوع و رنگ های زیبا که پیشنهاد می کنیم حتما امتحان کنید.
مواد لازم: (مناسب برای 4 نفر)
پاستا صدفی 350 گرم
گل کلم 1 عدد
سیر 2 حبه
جعفری 1 دسته
پنیر پارمسان رنده شده 2 ق.غ.
کره 4 ق.غ.
کاپاریس سحر 2 ق.غ.
رب گوجه فرنگی 2 ق.غ.
فلفل چیلی قرمز 50 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن زیتون
زمان تهیه: 25 دقیقه
طرز تهیه:
سینی فر را در طبقه وسط فر قرار داده و با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید. بعد از گرم شدن سینی فر، یک ورقه فویل را داخل آن گذاشته و گل کلم های ریز شده را روی آن بریزید. روی گل کلم ها مقداری روغن زیتون، نمک و فلفل ریخته و خوب با هم مخلوط کرده و به صورت یکنواخت داخل سینی پهن کنید. به مدت 14-16 دقیقه داخل فر بگذارید تا گل کلم ها کبابی و نرم شوند. کره را داخل یک ماهیتابه ریخته و روی شعله متوسط قرار دهید. بعد از این که کره آب شد، سیر خرد شده و کاپاریس سحر را به آن اضافه کنید. به مدت 1 دقیقه هم بزنید تا بافت سیر و کاپاریس کمی نرم شود. رب گوجه فرنگی سحر، پنیر پارمسان رنده شده و یک فنجان آب را به آن ها اضافه کنید.
بعد از هم زدن فلفل چیلی خرد شده، نمک و فلفل سیاه را نیز به این مخلوط اضافه کنید. مواد را به مدت 2-3 دقیقه هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط و یکنواخت شوند. همزمان با آماده شدن، یک قابلمه را از آب پر کرده، روی حرارت متوسط گذاشته و اجازه دهید به جوش آید. مقداری نمک را به آن اضافه کرده و پاستای صدفی را داخل آب بریزید. به مدت 7-10 دقیقه پاستا را هم بزنید تا نرم شود. بعد به آرامی داخل آبکش بریزید. در این مرحله، گل کلم کبابی شده و پاستای صدفی را داخل ماهیتابه سس بریزید و با هم مخلوط کنید. پاستای تند گوجه ای آماده شده با جعفری خرد شده سرو کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.