طرز تهیه پاستا ریگاتونی+ ویدئو

طرز تهیه پاستا ریگاتونی+ ویدئو
پاستا، طرفداران زیادی در میان کشورهای مختلف دارد و شاید به خاطر همین محبوبیت فراگیر است که ۲۵ اکتبر را بهعنوان روز جهان پاستا نام نهادهاند. هرچند پاستا جزو رژیم غذایی مردم منطقه مدیترانه و ایتالیا به حساب میآید، اما دیگر کمتر جایی است که پای این خوردنی خوش خوراک و ارزان به آنجا باز نشده باشد. ریگاتونی نوعی پاستا لولهای شکل و تو خالی است که دو سر آن صاف برش خورده باشد. پاستا ریگاتونی با سسهای مختلفی سرو میشود و یک نوع متفاوت از انواع پاستا برای علاقمندان به این غذاست.
مواد لازم:
پاستا ریگاتونی 1 بسته
کنسرو سس ماکارونی سحر 2 عدد
پنیر پارمزان 1 پیمانه
پنیر موزارلای رنده شده 1 پیمانه
زمان تهیه: 40 دقیقه
طرز تهیه: