طرز تهیه پیروگی گوشت و قارچ

طرز تهیه پیروگی گوشت و قارچ
پیروگی یک غذای اروپایی بوده که بسیار شبیه پیراشکی است. پیروگی گوشت و قارچ که در این مطلب برای شما آورده ایم به عنوان پیش غذا و یا حتی وعده های اصلی غذا نیز سرو می شود. همراه ما بمانید.
مواد لازم: (مناسب برای 2 نفر)
گوشت راسته گاو 230 گرم
کنسرو قارچ ورقه ای سحر
پیاز کوچک 1 عدد
جعفری خرد شده 1/4 پیمانه
ماست چکیده 1 پیمانه
خمیر پیراشکی ورقه ای
زمان تهیه: 45 دقیقه
طرز تهیه:
گوشت راسته را روی تخته به قطعات باریک و کوچک خرد کنید. کمی نمک و فلفل روی آن پاشیده و داخل تابه داغ که از قبل روی شعله گذاشته اید بریزید. به مدت 5 دقیقه گوشت را روی شعله زیاد تفت دهید تا خوب سرخ شود. گوشت را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.
سپس پیاز نگینی شده را داخل تابه ریخته و خوب تفت دهید تا قهوه ای رنگ شود. حالا کنسرو قارچ ورقه ای سحر را باز کرده و آب آن را خالی کنید. قارچ ها را به پیاز اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه با هم تفت دهید. بعد از این که قارچ و پیاز را با هم تفت دادید، گوشت را به آن ها اضافه کرده و خوب با هم مخلوطشان کنید. مواد را کمی تفت داده و از روی شعله بردارید. جعفری خرد شده را به گوشت اضافه کرده و دوباره هم بزنید.
مواد را داخل یک کاسه متوسط بریزید و ماست چکیده را به آن اضافه کنید. حالا مخلوط گوشت و ماست را خوب با هم مخلوط کرده و به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید. بعد از این مدت، به مقدار 1 قاشق غذا خوری از مواد را برداشته و وسط خمیر پیراشکی قرار دهید. با دست خمیر را تا کنید و دور مواد بپیچید. می توانید برای چسباندن لبه های خمیر به هم از چنگال استفاده کنید.
پیروگی ها را داخل روغن انداخته و اجازه دهید تا دو طرف آن خوب سرخ شود. پیروگی گوشت که آماده شد با ماست سرو کنید و از طعم آن لذت ببرید.