طرز تهیه کاسرول تن ماهی

طرز تهیه کاسرول ماهی
در این مطلب طرز تهیه کاسرول ماهی را آورده ایم که تنها در 30 دقیقه آماده می شود. به همین دلیل غذایی مناسب شب های هفته و دورهمی های ساده است. این غذا به خاطر داشتن مایونز و پنیر پارمسان بسیار لذیذ است.
مواد لازم: (مناسب برای 4 نفر)
پیاز زرد 1 عدد
تن ماهی 1 قوطی
سس مایونز سحر1 پیمانه
فلفل سبزیک عدد
ساقه کرفس 150 گرم
برگ اسفناج 100 گرم
روغن زیتونیک قاشق غذاخوری
کره 50 گرم
پودر پنیر پارمسان 100 گرم
فلفل قرمزیک قاشق چایخوری
نمکبه مقدار لازم
زمان تهیه: حدود 1 ساعت
طرز تهیه:
ابتدا فر را روی 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود. در این زمان، پیاز، فلفل سبز و کرفس را به صورت نگینی خرد کنید و داخل ماهیتابه به همراه کره تفت دهید. به میزان دلخواه نمک و فلفل را به این مواد اضافه کنید.
در مرحله بعد، تن ماهی را به مدت 15 دقیقه بجوشانید و داخل یک کاسه متوسط بریزید. تن ماهی را به همراه سس مایونز سحر، پنیر پارمسان و فلفل قرمز مخلوط کرده و همراه با مواد تفت داده شده داخل ظرف یا قالب نسوز بریزید و روی مواد را صاف کنید. حالا ظرف را به مدت 15 دقیقه (یا تا زمانی که روی مواد طلایی شود) داخل فر قرار دهید.
در زمان سرو برگهای اسفناج جوان و یک قاشق روغن زیتون را روی کاسرول تن ماهی بریزید.