طرز پخت پلوی مکزیکی

پلوی مکزیکی
غذاهای مکزیکی در تمام دنیا طرفداران بسیاری دارند. یکی از معروف ترین آن ها پلوی مکزیکی است. غذایی با پختی آسان و البته تند که طعمی بی نظیر دارد.
مواد لازم: (مناسب برای 4 نفر)
روغن زیتون 2 ق.غ.
پیاز سفید 1 عدد
فلفل هالوپینو 2 عدد
سیر 4 حبه
برنج 1 و نیم پیمانه
سس گوجه فرنگی سحر 350 گرم
آب مرغ 2 پیمانه
کنسرو ذرت سحر نصف پیمانه
کنسرو نخودفرنگی سحر نصف پیمانه
پودر چیلی 1 یا 2 ق.غ.
زیره نصف ق.چ.
آویشن 1 ق.چ.
نمک و فلفل به میزان لازم
سس فلفل تند سحر (در صورت تمایل برای تندتر کردن غذا)
زمان تهیه: 50 دقیقه
طرز تهیه:
یک ماهیتابه بزرگ را گرم کرده و روغن زیتون را داخل آن بریزید. پیاز خرد شده و فلفل هالوپینو را به آن اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه بپزید تا نرم شوند. سپس سیر را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر حرارت دهید تا بوی آن به مشام برسد. برنج را به مواد اضافه کرده و هم بزنید. چند دقیقه این کار را انجام دهید تا رنگ برنج متمایل به قهوه ای شود. سس گوجه سحر و آب مرغ را داخل ماهیتابه میریزیم و هم میزنیم. مخلوط نخود سبز، ذرت، پودر چیلی، زیره، آویشن، نمک، فلفل .و سس تند را به آن اضافه کرده و هم زده تا جوش بیاید. زیر ماهیتابه را کم کرده اجازه می دهیم تا به مدت 30 دقیقه یا تا زمانی که برنج مطابق میل و سلیقه شما نرم و پخته شود، روی حرارت بماند. پلوی مکزیکی به همین راحتی آماده شد. نوش جان فرمایید.