غذای ساده برای دورهمیهایتان

طرز تهیه دیپ گوشت و پنیر تند
همانطور که از اسم این دیپ مشخص است، مواد اصلی آن را گوشت تشکیل داده است. ترکیب لذیذ گوشت و پنیر تند، این دیپ را به یکی از خوشمزه ترین دیپ ها تبدیل کرده است. شما می توانید آن را به عنوان یک میان وعده وسوسه انگیز در مهمانی و دورهمی هایتان سرو کنید.
مواد لازم: ( مناسب برای 4 نفر)
گوشت چرخ کرده 500 گرم
ماست پرچرب نصف پیمانه
سس گوجه فرنگی سحر 300 گرم
پنیر خامه ای هم زده 300 گرم
سس هالوپینای سحر 2 ق.غ.
پنیر چدار رنده شده 100 گرم
زمان تهیه: 40 دقیقه
طرز تهیه:
ابتدا فر را با دمای ۳۵۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
سپس پنیر خامه ای و ماست را داخل یک کاس بزرگ ریخته و خوب با هم مخلوط کنید تا یک خمیر نرم به دست بیاید. ترکیب خمیری ماست و پنیر را به طور یکدست کف یک ظرف گرد لبهدار پخش کنید و کنار بگذارید.
همزمان با درست کردن خمیر، گوشت چرخ کرده را داخل یک ماهیتابه نسبتا بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. گوشت را خوب هم بزنید تا خام نماند. بعد از تفت دادن گوشت، سس گوجه فرنگی سحر و سس هالوپینای سحر را به آن اضافه کرده با هم به خوبی مخلوط کنید.
حرارت را کم کنید و در ماهیتابه رو گذاشته تا مواد به مدت 10 دقیقه به خوبی پخته شوند. بعد از پخته شدن سس، آن را روی خمیر ماست و پنیری که داخل ظرف آماده کرده اید ریخته و در آخر، روی ترکیبات را با یک لایه پنیر چدار رنده شده بپوشانید.
دیپ گوشت و پنیر چیلی را به مدت 20 دقیقه داخل فر که گرم کرده اید گذاشته و اجازه دهید پنیر به خوبی آب شود.
این دیپ خوشمزه به همین راحتی آماده شد. آن را به صورت گرم سرو کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.