لطفا گوشی را در حالت عمودی به دست بگیرید

غذای ساده برای دورهمی‌هایتان

....

محصولات مورد نیاز:

طرز تهیه دیپ گوشت و پنیر تند

همانطور که از اسم این دیپ مشخص است، مواد اصلی آن را گوشت تشکیل داده است. ترکیب لذیذ گوشت و پنیر تند، این دیپ را به یکی از خوشمزه ترین دیپ ها تبدیل کرده است. شما می توانید  آن را به عنوان یک میان وعده وسوسه انگیز در مهمانی و دورهمی هایتان سرو کنید.

مواد لازم: ( مناسب برای 4 نفر)


گوشت چرخ کرده 500 گرم

ماست پرچرب نصف پیمانه

سس گوجه فرنگی سحر 300 گرم

پنیر خامه ای هم زده 300 گرم

سس هالوپینای سحر  2 ق.غ.

پنیر چدار رنده شده 100 گرم


زمان تهیه: 40 دقیقه

طرز تهیه:

ابتدا فر را با دمای ۳۵۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

سپس پنیر خامه ای و ماست را داخل یک کاس بزرگ ریخته و خوب با هم مخلوط کنید تا یک خمیر نرم به دست بیاید. ترکیب خمیری ماست و پنیر را به طور یکدست کف یک ظرف گرد لبه‌دار پخش کنید و کنار بگذارید.

همزمان با درست کردن خمیر، گوشت چرخ کرده را داخل یک ماهیتابه نسبتا بزرگ بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. گوشت را خوب هم بزنید تا خام نماند. بعد از تفت دادن گوشت، سس گوجه فرنگی سحر و سس هالوپینای سحر را به آن اضافه کرده با هم به خوبی مخلوط کنید.

حرارت را کم کنید و در ماهیتابه رو گذاشته تا مواد به مدت 10 دقیقه به خوبی پخته شوند. بعد از پخته شدن سس، آن را روی خمیر ماست و پنیری که داخل ظرف آماده کرده اید ریخته و در آخر، روی ترکیبات را با یک لایه پنیر چدار رنده شده بپوشانید.

دیپ گوشت و پنیر چیلی را به مدت 20 دقیقه داخل فر که گرم کرده اید گذاشته و اجازه دهید پنیر به خوبی آب شود.

این دیپ خوشمزه به همین راحتی آماده شد. آن را به صورت گرم سرو کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.