مرغ کبابی اُردنی با رب انار

طرز تهیه مرغ کبابی اُردنی با رب انار
این غذای اُردنی ترکیبی بی نظیر از مرغ کبابی به همراه رب انار، هل و سماق می باشد.
مواد لازم: (مناسب برای 4 نفر)
سینه و ران مرغ کامل 2 عدد
هل خرد شده 1 ق.چ.
سماق 1 ق.غ.
روغن زیتون 2 ق.غ.
رب انار سحر 1 پیمانه
آب مرغ 1 پیمانه
آویشن به میزان لازم
نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
دانه های انار (برای تزئین)
پیازچه های کوچک (برای تزئین)
زمان تهیه: 36 دقیقه
طرز تهیه:
ابتدا فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
داخل یک کاسه کوچک، هل خرد شده، سماق و 1 قاشق چای خوری نمک را با هم مخلوط کنید. با انگشت اشاره، این چاشنی را روی مرغ ها بمالید و حتی زیر پوست مرغ را نیز با چاشنی طعم دار کنید. در آخر هم روی هر تکه از مرغ مقداری نمک اضافی بریزید.
یک ماهیتابه نچسب را روی حرارت زیاد قرار دهید. روغن زیتون را داخل ماهیتابه ریخته و تکه های مرغ را از طرفی که پوست دارد داخل آن قرار داده و در این مرحله شعله گاز را روی متوسط قرار دهید. دقت کنید که ماهیتابه به اندازه ای باشد که اطراف هر تکه فضای کافی موجود باشد تا به خوبی کبابی و قهوه ای رنگ شوند. هر طرف مرغ را به مدت 5 دقیقه کبابی کنید.
در مرحله بعد، مرغ ها را از ماهیتابه بیرون آورده و دانه های فلفل قرمز، رب انار، آویشن و آب مرغ را داخل ماهیتابه بریزید و بگذارید تا به نقطه جوش برسد. بعد از این مرحله تکه های مرغ را کف ماهیتابه چیده و تا زمانی که سس غلیظ شده روی حرارت قرار دهید. در این مدت مرغ ها را جابجا کنید تا همه طرف آن داخل سس قرار بگیرد.
سپس، برای مدت 12 دقیقه داخل فر بگذارید تا مرغ ها به خوبی کبابی شوند. بعد از این زمان، از فر خارج کرده و سس را با قاشق روی تکه های مرغ بریزید. این غذای اُردنی خوشمزه به همین راحتی آماده شد. با پیازچه های خرد شده و دانه های انار تزئین کرده و سرو نمایید.
نوش جان!