نان فوگاس؛ نان خوشمزه فرانسوی

طرز تهیه نان فوگاس فرانسوی
نان فوگاس نوعی نان فرانسوی است که بسیار خوشمزه و پر خاصیت است. این نان انواع مختلفی دارد و در دستورهای مختلف ممکن است از زیتون، زیره، شوید، گوجه خشک و انواع سبزی استفاده شود. با ما همراه باشید تا طرز تهیه نان فوگاس فرانسوی را ببینیم.
مواد لازم برای تهیه نان فوگاس:
آرد نان 335 گرم
خمیر مایه فوری 1/4 ق.چ.
آب 185 گرم
زیتون سبز و سیاه+ گوجه خشک 150 گرم
روغن زیتون 25 گرم
رب گوجه فرنگی سحر 3/4 ق.غ.
نمک 1 ق.چ.
سبزی های معطر (آویشن، ترخون، ریحان و رازیانه) به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه خمیر ترش:
آرد نان 165 گرم
خمیر مایه فوری 1/4 ق.چ.
آب 165 گرم
طرز تهیه:
برای تهیه خمیر ترش، آرد، آب و خمیر مایه فوری را با هم مخلوط کنید. در ظرف را ببندید و به مدت 2 ساعت کنار بگذارید تا خمیر استراحت کند.
بعد از 2 ساعت، آب را به خمیر ترش اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. سپس، آرد و خمیر مایه را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. نمک را به مواد اضافه کرده و دوباره کمی هم بزنید تا بافت خمیر یکدست شود. حالا زیتون های بدون هسته، گوجه خشک شده، رب گوجه فرنگی سحر، سبزی های معطر و روغن زیتون را به مواد اضافه کرده و هم بزنید تا همه مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.
یک کیسه فریزر روی ظرف بکشید و به مدت 2:30 دقیقه در کناری بگذارید تا خمیر استراحت کند. سپس خمیر را به وزن 300 گرم چانه کنید و به مدت 20 دقیقه دوباره استراحت دهید.
خمیر را به شکل مثلث باز کرده و با چاقو برش بدهید. حالا خمیر را به مدت 1 ساعت و نیم استراحت بدهید و بعد در دمای 180 درجه در طبقه وسط فر قرار بدهید. توجه داشته باشید، برای پخت حتما یک ظرف آب گرم داخل فر بگذارید و بعد از پخته شدن زمانی که داغ است روغن زیتون و نمک دانه درشت روی نان بزنید و نوش جان کنید.