همبرگر گیاهی و کم کالری

طرز تهیه همبرگر خانگی بادمجان و قارچ
یکی از غذاهای پرطرفدار و پر کالری همبرگر است. اما اغلب خوردن این غذای خوشمزه همراه با عذاب وجدان است. ما به شما همبرگری آموزش می دهیم که طعم بی نظیری دارد در ضمن رژیمی و کم کالری می باشد.
مواد لازم: ( مناسب برای 2 نفر)
بادمجان ریز شده 1 عدد
کنسرو قارچ دکمه ای سحر 200 گرم
برنج قهوه ای پخته شده 1/2 پیمانه
هویج رنده شده 2 عدد
آرد گندم 1 ق.غ.
ریحان تازه خرد شده به مقدار لازم
گشنیز خرد شده 1 ق.غ.
موسیر 2 و 1/2 پیمانه
سس گوجه فرنگی سحر 1 پیمانه
پنیر پارمزان 1/4 پیمانه
فلفل سیاه 1/4 ق.چ.
نمک دریا 1 ق.چ.
روغن زیتون 3 ق.غ.
طرز تهیه:
داخل یک ماهیتابه متوسط روغن زیتون ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. بادمجان های خرد شده را داخل آن ریخته و تا زمان طلایی شدن تفت دهید. بعد از طلایی شدن بادمجان، نمک، گشنیز، موسیر و قارچ ها را داخل ماهیتابه ریخته و مواد را خوب تفت دهید تا قارچ هم طلایی شود. بعد از این مرحله، همه مواد را که خوب با هم مخلوط شده اند را داخل یک ظرف ریخته و اجازه دهید خنک شود.
آرد، هویج رنده شده و برنج قهوه ای پخته شده را به مواد اضافه کرده، به کمک مخلوط کن مواد را هم بزنید تا به هم بچسبند. از مواد به اندازه دلخواه بردارید، به شکل همبرگر درآورید و درون روغن سرخ کنید.
برای سرو کردن همبرگرها، کمی سس گوجه فرنگی سحر را روی نان مالیده و همبرگر را روی آن قرار دهید. در آخر هم کمی پنیر پارمزان رنده شده و ریحان تازه بریزید و میل کنید.