هوموس؛ پیش غذای لبنانی

طرز تهیه هوموس
هوموس یا حمص یکی از پیش غذاهای مدیترانه ای-عربی به حساب می آید که در سراسر دنیا بسیار معروف است. هوموس به ویژه در لبنان جزء پیش غذاهای اصلی این کشور محسوب می شود. از آن جایی که این پیش غذا با نخود درست می شود سرشار از فیبر بوده و می تواند حتی به عنوان غذای اصلی برای کسانی که رژیم گیاهخواری دارند مصرف شود. با ما همراه شوید.
مواد لازم:
کنسرو نخود آبگوشتی سحر 380 گرم
روغن زیتون 3 ق.س.
ارده 3 ق.س.
سیر 1 حبه
آبلیمو تازه 1/5 ق.س.
نمک 1 ق.چ.
فلفل سیاه 1/2 ق.چ.
زمان تهیه: کمتر از 30 دقیقه
طرز تهیه:
ابتدا کنسرو نخود آبگوشتی سحر را باز کرده و آب آن را خالی کنید. حالا نخود، ارده، روغن زیتون، سیر، لیمو ترش را به همراه نمک و فلفل داخل غذاساز ریخته و خوب با هم مخلوط کنید. 5 دقیقه زمان بدهید تا مواد هوموس به خوبی با هم مخلوط شوند. در این مدت گاهی در غذاساز را بردارید و مواد را هم بزنید تا بقیه مواد نیز با هم مخلوط شوند و نهایتا یک خمیر کاملا یکدست و نرم به دست بیاید.
در صورت نیاز می توانید مقداری اضافی نمک، فلفل و یا لیموترش به آن اضافه کنید و دوباره مواد را با هم مخلوط کنید. به همین راحتی هوموس آماده شد. می توانید آن را به عنوان پیش غذا یا شام سبک در کنار نان پیتا میل کنید.