پلوی مخلوط سبزیجات

طرز پخت پلوی مخلوط سبزیجات
در ابتدا لازم است توضیح دهیم که در این غذا از برنج استفاده نشده است. اما به خاطر گل کلم که برش های ریز و کوچک خرده و ماده اصلی این مخلوط گیاهی است، به آن پلوی مخلوط سبزیجات گفته می شود. این غذا علاوه بر اینکه گیاهی و رژیمی می باشد، زمان پخت بسیار کمی داشته و سالم می باشد.
مواد لازم: (مناسب برای 4 نفر)
گل کلم 700 گرم
سویا سس 2 ق.غ.
روغن کنجد 1 ق.غ.
زنجبیل تازه و رنده شده 1 ق.غ.
فلفل سفید 1/4 ق.چ.
روغن مایع 2 ق.غ
تخم مرغ 2 عدد
سیر 2 حبه خرد شده
پیاز 1 عدد ریز شده
کلم بروکلی 200 گرم خرد شده
هویج رنده شده 2 عدد
کنسرو ذرت سحر 1/2 پیمانه
کنسرو نخود فرنگی سحر 1/2 پیمانه
پیازچه 2 عدد ریز شده
دانه کنجد 1/2 ق.چ.
زمان تهیه: 30 دقیقه
طرز تهیه:
گل کلم را داخل غذا ساز ریخته و به مدت 2 تا 3 دقیقه خرد کنید. داخل یک کاسه کوچک سویا سس، روغن کنجد، زنجبیل و فلفل سفید را ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس 1 قاشق غذاخوری از روغن مایع گیاهی را داخل ماهیتابه ریخته و بر روی شعله کم قرار دهید. تخم مرغ ها را هم زده و به آن اضافه کنید. بعد از 2-3 دقیقه آن را از روی شعله بردارید. وقتی تخم مرغ خنک شد می توانید آن را به تکه های کوچک خرد کنید. 1 قاشق غذاخوری روغن مایع باقی مانده را داخل یک ماهیتابه بزرگ ریخته و بر روی شعله متوسط قرار دهید. سیر و پیاز را به آن اضافه کرده و اجازه دهید تا خوب تفت داده شود. بعد از طلایی شدن پیاز، بروکلی وهویج رنده شده، کنسرو ذرت سحر و کنسرو نخود فرنگی سحر را داخل ماهیتابه ریخته و تا 3-4 دقیقه هم میزنیم تا سبزیجات خوب تفت خرده و نرم شوند. در این زمان، گل کلم هایی که با غذا ساز ریز کردیم به همراه تخم مرغ، پیازچه خرد شده و مخلوط سویا سس را به سبزیجات اضافه می کنیم. به مدت 3-4 دقیقه کل مواد را هم میزنیم تا گل کلم هم به خوبی لطیف و نرم شود.غذا به همین راحتی آماده شده، میتوانید سرو کنید. از دانه های کنجد هم برای تزیین آن استفاده کنید.