پیتزا بروکلی، پنیر موزارلا و پنیر ریکوتای اسپایسی

طرز تهیه پیتزا بروکلی، پنیر موزارلا و پنیر ریکوتای اسپایسی
ترکیب بروکلی خرد شده، پیاز حلقه شده، فلفل شیرین کبابی و البته سس کچاپ خوش طعم سحر مزه بی نظیری به این پیتزا می دهد. در ادامه دستور تهیه پیتزا بروکلی، به همراه پنیر موزارلا و پنیر ریکوتای اسپایسی آورده شده است.
مواد لازم: (مناسب برای 2 نفر)
خمیر پیتزا 450 گرم
سس کچاپ سحر
کلم بروکلی 230 گرم
پنیر ریکوتا ½ پیمانه
سیر 2 حبه
پنیر موزارلا 120 گرم
فلفل قرمز شیرین کبابی 1 عدد
سس فلفل هالوپینای سحر 1.5 ق.غ.
کاپاریس سحر 2 ق.غ.
پیاز 1 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن زیتون 2 ق.چ.
زمان تهیه: 45 دقیقه
طرز تهیه:
ابتدا خمیر را از یخچال خارج کنید تا به دمای اتاق برسد. همزمان یک سینی فر را در طبقه وسط فر (دمای 475 درجه فارنهایت) قرار دهید تا گرم شود. سپس کلم بروکلی را شسته، خشک و سپس خرد کنید. 2 حبه سیر را پوست کنده و خرد کنید. پیاز را پوست کنده و به صورت حلقه برش بزنید. فلفل قرمز شیرین را نیز ریز کنید. در یک ماهیتابه متوسط و نچسب 2 قاشق روغن زیتون را گرم کرده و بروکلی های خرد شده را همراه با نمک و فلفل داخل ان بریزید. به مدت 3-4 دقیقه هم بزنید و اجازه دهید تا کلم بروکلی کمی نرم شود. سیر خرد شده و کاپاریس سحر را به بروکلی اضافه کرده و 1-2 دقیقه بگذارید تا مواد نرم و با هم مخلوط شوند. کمی روغن داخل سینی فر که قبلا گرم شده بریزید. با استفاده از دست، خمیر پیتزا را داخل آن پهن کرده به طوری که ضخامت آن یکنواخت و 0.6 سانتیمتر باشد. به میزان 2 سانت بین خمیر و دیواره سینی فضای خالی بگذارید. به میزان کافی از سس کچاپ سحر روی خمیر بمالید. مخلوط بروکلی پخته شده، پیاز و پنیر موزارلای تکه شده را روی خمیر ریخته و روی آن فلفل های خرد شده را قرار دهید. با مقداری نمک و فلفل همه مواد را مزه دار کرده و به مدت 17-19 دقیقه داخل فر قرار دهید تا پنیز آب شده و کبابی شود. بعد از خارج کردن از فر به مدت 2 دقیقه صبر کنید تا مواد کمی استراحت کنند. همزمان با پخت پیتزا، داخل یک کاسه، پنیر ریکوتا، مقداری روغن زیتون و هر مقدار سس هالوپینا که مایل هستید را مخلوط کنید. مقداری نمک و فلفل سیاه داخل آن ریخته و هم بزنید. در آخر این مواد را روی پیتزای آماده شده مالیده و سرو کنید. نوش جان!