کیک خوشمزه با کمپوت زردآلو

طرز تهیه کیک زردآلو
کیک زردآلو یکی از شیرینی های سنتی آلمانی است. می توانید این کیک را با کمپوت زردآلو سحر می توانید درست کنید و به عنوان عصرانه ای بی نظیر میل نمایید.
مواد لازم: (مناسب برای 12 نفر)
تخم مرغ 3 عدد بزرگ
کره 10 ق.چ.
شکر 2/3 پیمانه
وانیل 1 ق.چ.
آرد 2 پیمانه
کمپوت زردآلوی سحر 2 شیشه
نمک 1/4 قوچو
بکینگ پودر 2 ق.چ.
پوست لیموی رنده شده 1/2 ق.غ.
باترمیلک 1/4 پیمانه
زمان تهیه: 60 دقیقه
طرز تهیه:
ظرف یا قالبی که برای کیک استفاده می کنید را داخل فر گذاشته و دمای فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
در همین زمان، تخم مرغ ها را با همزن برقی بزنید. کره آب شده، شکر، وانیل و پوست لیمو را با هم خوب مخلوط کنید و به تخم مرغ های همزده اضافه کنید. در یک ظرف دیگر نیز، آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و به دیگر مواد اضافه کنید. احتیاط کنید به آرامی مواد را با هم مخلوط کنید تا مواد گلوله نشوند. در مرحله بعد نیز، باترمیلک را به مواد اضافه کرده و خوب هم بزنید.
بعد از گرم شدن فر، ظرف را از آن بیرون آورده و کف ظرف را چرب کنید. سپس مایه کیک را داخل آن بریزید. کمپوت زردالوی سحر را بازکرده، زردالو ها را نصف کرده و روی مایه قرار دهید. سپس 30 تا 40 دقیقه داخل فر قرار دهید. زمانی که روی کیک طلایی شد، ظرف را از فر بیرون آورده و برگردانید.