یک سوپ لذیذ برای روزهای پاییزی

طرز تهیه سوپ تره فرنگی
سوپ تره فرنگی یکی از غذاهای خوشمزه مناسب فصل پاییز به حساب می آید. سوپ تره فرنگی علاوه بر این که خیلی سریع آماده می شود، خواص و فواید زیادی دارد. از این سوپ برای روزهای سرماخوردگی استفاده کنید.
مواد لازم: (مناسب برای 5 نفر)
تره فرنگی خرد شده 3 پیمانه
آب مرغ 4 پیمانه
سیب زمینی 900 گرم
کره 2 ق.غ.
آویشن خشک شده 1/2 ق.چ.
سس هالوپینا سحر به میزان لازم
برگ بو 1 عدد
جعفری تازه 1/4 پیمانه
فلفل و نمک به میزان لازم
زمان تهیه: 60 دقیقه
طرز تهیه:
قسمت های سفید و سبز روشن تره فرنگی ها را بعد از شستن به صورت طولی برش بزنید. هر برش را به ابعاد 6 تا 7 میلیمتری برش دهید. تره فرنگی ها را داخل یک قابلمه متوسط به همراه کره تفت دهید. دقت داشته باشید تا تره فرنگی نسوزد. رب قابلمه را بگذارید و زیر آن را کم کرده به مدت 10 دقیقه اجازه دهید تا تره ها خوب تفت خورده و سبک شوند.
سیب زمینی ها را بعد از پوست کندن، به صورت نگینی خرد کرده ، به همراه آب مرغ، برگ بو، آویشن و نمک داخل قابلمه ریخته و حرارت اجاق را زیاد کنید تا سوپ تره فرنگی به جوش بیاید. بعد از این مرحله حرارت اجاق را کم کنید و بگذارید کم کم بجوشد.20 دقیقه اجازه دهید تا همه مواد خوب پخته شوند.
در مرحله بعد، نیمی از سوپ را داخل مخلوط کن یا گوشت کوب برقی بریزید و آن را له کنید. جعفری تازه خرد شده و سس هالوپینای سحر را داخل سوپ بریزید و اجازه دهید چند دقیقه با هم قل بخورند. میزان تندی این سوپ بستگی به ذائقه شما دارد پس میزان سس هالوپینای سحر را خودتان انتخاب کنید.