یک شیرینی خوشمزه با مربای تمشک

طرز تهیه شیرینی با مربای تمشک
شیرینی مربایی یکی از شیرینی های خوشمزه و خشک است که طرفداران زیادی دارد. به این نوع شیرینی، مارمالادی هم گفته می شود. در دستور شیرینی زیر، ما از مربای تمشک استفاده کرده ایم. همراهمان باشید.
مواد لازم: (مناسب برای 6 نفر)
کره 1 پیمانه
آرد نول 2.5 پیمانه
جوش شیرین 1/4 ق.چ.
شکر نرم و دانه ریز 3/4 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
مربای تمشک سحر 1 شیشه
وانیل شکری 1/4 ق.چ.
نمک 1/4 ق.چ.
زمان تهیه: 90 دقیقه
طرز تهیه:
داخل یک کاسه متوسط، آرد، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کرده و دوبار الک کنید تا خوب یکدست شود. در همین زمان، داخل یک ظرف دیگر کره و شکر را بریزید و با همزن برقی خوب هم بزنید تا مخلوطی لطیف به دست بیاید. در این مرحله، تخم مرغ و وانیل را به مواد اضافه کرده و حدود 2 دقیقه با همزن برقی خوب هم بزنید. دقت کنید در این مرحله حجم تخم مرغ دو برابر شود.
حالا مخلوط آرد را به آرامی به این مواد اضافه کنید و با نوک انگشتان ورز دهید تا خمیری یکدست داشته باشید. خمیر را داخل کیسه فریزر ریخته و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار داده تا خمیر استراحت کند.
خمیر را بعد از یک ساعت از یخچال درآورده و کمی از آن را بردارید و با دست گرد کنید. خمیر را با انگشت فرم دهید و وسط آن را کمی گود کنید. خمیرها را بر روی سینی فری که از پیش چرب کرده اید قرار دهید.
سپس، داخل قسمت گود شده مربای تمشک سحر ریخته و سینی فر را به مدت 15 تا 18 دقیقه در دمای 175 درجه سانتی گراد و طبقه وسط فر قرار دهید. دقت داشته باشید فر را پیش از گذاشتن سینی حتما با این دما گرم کرده باشید.
به همین راحتی شیرینی مربای تمشک آماده شد از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.