لطفا گوشی را در حالت عمودی به دست بگیرید

یک فینگرفود ایتالیایی خوشمزه

....

محصولات مورد نیاز:

طرز تهیه کوفته مرغ و پارمسان

مرغ و پنیر پارمسان یک غذای کلاسیک ایتالیایی می باشد. ما در این رسپی تهیه این غذای خوش طعم را به صورت کوفته های فینگرفودی آورده ایم. این کوفته مرغ را حتما امتحان کنید و از طعم اصیل ایتالیایی آن لذت ببرید.

مواد لازم: (مناسب برای 4 نفر)


مرغ چرخ کرده 450 گرم

تخم مرغ هم زده 1 عدد

پودر سوخاری ½ پیمانه

پنیر پارمسان رنده شده ¾ پیمانه

سیر خرد شده 2 حبه

رب گوجه فرنگی سحر 1 ق.غ.

ادویه ایتالیایی 2 ق.چ.

سس هالوپینای سحر 1 ق.چ.

نمک و فلفل به مقدار لازم

سس گوجه فرنگی سحر به مقدار لازم


زمان تهیه: 25 دقیقه

طرز تهیه:

فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کرده و داخل سینی فر یک کاغذ پوستی پهن کنید. داخل یک کاسه بزرگ، مرغ چرخ کرده، تخم مرغ همزده، پودر سوخاری، پنیر پارمسان، سیر، رب گوجه فرنگی، سس هالوپینا را مخلوط کنید. به مقدار لازم نمک و فلفل به آن اضافه کنید. برای اینکه مواد به خوبی با هم مخلوط شوند، بهتر است با دست این کار را انجام دهید. مواد را تا زمانی که حسابی با هم مخلوط شده و بهم بچسبند با دست مخلوط کنید.

در مرحله بعد، این مواد را به کوفته های کوچک 2.5 تا 3.5 سانتی متری گرد کنید، روی کاغذ پوستی گذاشته و داخل فر قرار دهید. در این مدت، به مقدار لازم از سس گوجه فرنگی و سس هالوپینای سحر را داخل یک ماهیتابه ریخته و کمی گرم کنید. کوفته مرغ و پارمسان را بعد از 20-25 دقیقه از فر خارج کرده و با سس گرم میل نمایید.