یک پیش غذای خوشمزه با ذرت

طرز تهیه مافین ذرت
مافین ذرت با طعم و ظاهر بی نظیری که دارد یک پیش غذای عالی محسوب می شود. یک پیش غذای کامل که علاوه بر خوش طعم بودن، بسیار سریع آماده شده و مقوی نیز هست. با ما همراه باشید.
مواد لازم: (مناسب برای 4 نفر)
کنسرو ذرت سحر
آرد ذرت 1/2 پیمانه
آرد سفید 2 و نیم پیمانه
پیازچه خرد شده 2 عدد
پنیر پیتزا رنده شده 1/2 پیمانه
تخم مرغ زده شده 2 عدد
شیر 1 پیمانه
کره نرم شده 125 گرم
بکینگ پودر 2 ق.چ.
نمک به میزان لازم
زمان لازم: حدود 35 دقیقه
طرز تهیه:
ابتدا لازم است تا آرد سفید، آرد ذرت و بکینگ پودر را داخل یک کاسه الک کنید. حالا کنسرو ذرت سحر را باز کنید و 130 گرم از آن را به همراه پیازچه خرد شده، تخم مرغ، شیر، پنیر پیتزا رنده شده و نمک داخل یک کاسه دیگر خوب با هم مخلوط کنید.
بعد از مخلوط شدن مواد با هم، آن را داخل کاسه آرد ریخته و با قاشق هم بزنید تا یک دست شود. فر را با دمای 210 سانتی گراد گرم کنید. در این فاصله، داخل قالب مافین را با کره نرم شده چرب کنید و 1 تا 2 قاشق پر از مایه را داخل قالب بریزید.
قالب مافین را به مدت 25 دقیقه داخل فر قرار دهید. چند دقیقه آخر را از شعله بالای فر استفاده کنید تا روی آن طلایی شود. چند دقیقه هم اجازه دهید تا مافین ها کمی خنک شوند سپس از ظرف بیرون بیاورید و سرو کنید.
نوش جان!