یک کیک خوشمزه با مربای آلبالو

طرز تهیه کیک آلبالو
اگر طعم آلبالو را دوست دارید حتما از خوردن کیک آلبالو هم لذت خواهید برد. تهیه این کیک خیلی راحت بوده و به مواد لازم پیچیده ای نیاز ندارد. همراه ما باشید تا طرز تهیه کیک آلبالو با مربای آلبالوی سحر را با هم ببینیم.
مواد لازم: (مناسب برای 6 نفر)
مربای آلبالو سحر
آرد 250 گرم
تخم مرغ 2 عدد
ماست 200 گرم
شکر 100 گرم
کره یا مارگارین 140 گرم
بیکینگ پودر 2 ق.چ.
زمان تهیه: حدود 1 ساعت
طرز تهیه:
ابتدا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک قالب فر را با کمی کره ذوب شده چرب کرده و کمی آرد کف آن بپاشید.
در این فاصله کره را به همراه شکر داخل یک کاسه بریزید و به کمک همزن با هم مخلوط کنید تا هم رنگ آن روشن شده و هم سبک شود. تخم مرغ ها و ماست را به این مخلوط اضافه کرده و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید. سپس، آرد و بیکینگ پودر را کم کم به مواد داخل کاسه اضافه کرده و آرام هم بزنید تا مواد با هم خوب مخلوط شوند.
خمیر را که آماده شده کف قالب بریزید و مربای آلبالوی سحر را به صورت لایه ای روی آن بریزید. حالا قالب را داخل فر قرار دهید تا کیک آلبالو پخته شود. بعد از 30-40 دقیقه کیک آماده می شود و می توانید نوش جان کنید.