یک کیک خوشمزه با کمپوت سیب

طرز تهیه کیک سیب
کیک سیب یکی از خوشمزه ترین کیک هاست که بچه ها هم از خوردن آن لذت می برند. برای درست کردن این کیک لازم نیست حتما از میوه تازه استفاده کنید. ما دستور پخت کیک سیب را با کمپوت سیب سحر آورده ایم. با ما همراه باشید:
مواد لازم:
کمپوت سیب سحر580 گرمی
آرد سفید قنادی 1/5 پیمانه
تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع 1/2 پیمانه
شیر 1/2 پیمانه
شکر 1/2 پیمانه
وانیل 1/4 ق.چ.
بکینگ پودر 1 ق.م.
دارچین 1 ق.م.
پودر قند 1 ق.م.
زمان تهیه: 30 دقیقه
طرز تهیه:
داخل یک کاسه شکر و روغن را ریخته و با همزن به مدت 5 دقیقه خوب هم بزنید تا رنگ آن کرم شده و کمی کشدار شود. آرد را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید. در ادامه، تخم مرغ را به مواد اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه هم بزنید. وانیل و شیر را هم اضافه کرده، کمی با همزن دستی زده تا خوب با هم مخلوط شوند.
کمپوت سیب سحر را باز کرده و آب آن را خوب بگیرید. داخل یک کاسه متوسط پودر قند، سیب های خرد شده و دارچین را با هم مخلوط کنید. مقداری از مخلوط آرد را داخل قالب ریخته و روی آن مخلوط سیب، دارچین و پودر قند را بریزید. سپس باقیمانده مخلوط آرد را روی بریزید.
فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و قالب را به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید تا روی آن به خوبی طلایی شود. برای سرو کیک می توانید مقداری پودر قند روی آن الک کنید.